joi, 8 octombrie 2015

O idee - pentru cei ce au multe de spus si pentru cei care au putin timp sa citeasca

O idee 

- pentru cei ce au multe de spus si pentru cei care au putin timp sa citeasca

Varianta audio pentru cei si cele ce vor sa afle dar nu au timp sa citeasca la adresa de mai jos:

Sau ....
Varianta text pentru cei sau cele care vor sa afle si au timp sa citeasca

Salut!
Voiam sa mai cer niste pareri in legatura cu o problema care ma preocupa.

Aveam nevoie intr-o zi sa citesc un articol de pe un blog. Imi erau neaparat necesare niste informatii de acolo... si era luuung articolul ... si bineinteles interesant. Intre timp trebuia sa fac ceva prin casa, o activitate care implica putina miscare si imi era imposibil sa stau pe scaun sa citesc.

Cam cat de cunoscut va suna?
Daca va suna cunoscut atunci sigur ca veti intelege ideea mea. Daca nu ... veti spune ca e o alta idee aiurea pe care cineva fara treaba a avut-o.

M-am gandit ca tare de folos mi-ar fi fost sa pot asculta articolul, si eventual sa mai citesc eu ulterior ce m-ar fi interesat mai mult.

Cu siguranta ca, pentru a inregistra o voce care sa iti citeasca articolul ai nevoie de timp daca este vocea ta, sau de bani daca este vocea altcuiva. Ca sa nu vorbim despre bani, putem sa comentam doar despre timp deocamdata. Timpul sa spunem "pierdut" va fi doar cel al scriitorului, care isi va face si o varianta audio a textului conceput. Va inchipuiti cat timp ar putea fi salvat in contul cititorului? Astfel, cititorul, care va deveni ascultator, va putea sa faca si alte treburi in timp ce aude informatiile. 
;)

Varianta audio am mai pus si la postarea:

Va doresc o zi frumoasa!


Les sculptures