miercuri, 29 iunie 2016

Titirezi in cutie, gata de facut cadou

Iata ca titirezii ciopliti cu cutitul si decorati manual, au ajuns sa fie numai buni de dat cadou!

Pentru cineva care mai are inca un suflet de copil si apreciaza lucrurile facute manual, cu mult drag si migala, un astfel de titirez ar putea fi cadoul ideal. 
...Asa zic eu ... dar nu e musai sa ma credeti! Va sfatuiesc sa ganditi cu capul vostru si sa nu va lasati influentati de sentimente :).

Acesti titirezi sunt asezati intr-o frumoasa cutiuta de carton in forma de piramida, facuta tot manual si tot de mine. 





As fi putut sa le cumpar de undeva poate, dar de ce sa nu le fac eu cu mana mea? ...mi-am zis. 
:)

Ma rog ... cutiile sunt destul de efemere fiind din carton, dar asa ca forma de prezentare eu sunt incantata de cum au iesit. Conceptia grafica imi apartine, iar modelul de cutie-piramida este luat de pe internet. Mi s-a parut cea mai nimerita forma de a ambala un titirez, datorita aspectului ... dar cred ca nu e nevoie sa insist :).

Daca cineva doreste sa afle cum au fost realizati acesti titirezi ciopliti, poate da clik aici ... sau aici, unde de fapt sunt legaturi catre doua postari mai vechi, in care am explicat putin cum i-am facut....
Sau .. daca din diverse motive nu doriti sa alergati din pagina in pagina .. pun si aici niste poze, sa fie mai simplu :)




Va multumesc pentru vizita, sunteti oricand bineveniti ... iar daca auziti pe cineva care toata viata si-a dorit un titirez cioplit cu cutitul si decorat de mana, tare v-as fi recunoscatoare sa-l indrumati catre mine. :)

Acum nu stiu cat de util vi se pare, ca sunt destule pe internet, dar daca aveti nevoie sa va faceti cutii-piramida, puteti imprima pe un A4 fotografia de mai jos. Normal ea va iesi cu baza de 5-6 cm, in functie de setarile pe care le alegeti la printare si cam de 6.5-7 cm inaltime.

Daca aveti nevoie sa vi le personalizati, contra unei mici sume de bani, care sa reflecte timpul pe care il voi petrece facand acest lucru, as putea sa va ajut cu mare placere. Ma puteti contacta la adresa de email cretu2roxana@gmail.com

Inca o data multumesc si va doresc o zi frumoasa!
Bineinteles ca era sa uit .. titirezii ciopliti cu cutitul si decorati manual, ii pot oferi la preturi intre 45 si 90 de lei in functie de marime, decor si lemnul folosit.
O sa revin cu preturile pentru fiecare in scurt timp.

Les sculptures