joi, 24 iulie 2014

postare mai veche, poze noi

Completare cu poze .... la un text mai vechi

De mult nu am mai postat si m-am trezit si eu acum cand merge calculatorul ca Bunimelcul! Sau .. ca melcul mai bine zis, ca Bunimelcul e un melc iute si fashnetz. In fine ... acum e timp, hai sa il folosesc la maxim!
La acest calculator se pare ca nici nu am cablu sa descarc pozele :(
Sa incerc o descriere rapida totusi...
Aveam sa postez asa:
- o lingurita micuta miculutza din lemn de nuc, mai bine spus dintr-o aschie de nuc. Are cam 10 cm lungime si am ramas fixata sa ii fac coada ondulata ca un sarpe, mi-a iesit tare frumoasa :) ... maro inchis, cum este lemnul vechi de nuc ...- o lingurita din lemn de par ... pe langa ea am mai rupt inca doua, obosisem si nu am mai reusit sa le salvez. Aceasta are coada dreapta si face un cot scurt doar la capatul de unde o tii cu mana - se duce (la un unghi cam de 70 de grade) spre stanga si are si un mic nodulet. Cupa ii este in 2 culori, maro-roscat si bej ... o frumusete :)


- inca o lingura de data asta din lemn de nuc, cu coada serpuita ... mi-a ramas gandul la lingura cu coada de sarpe pe care am dat-o ... si acum incerc sa reconstitui, dar nu mai iese nici una ca aceea! Aceasta are coada la final maro-inchis spre negru pe o bucata cam de 1 cm, restul e alba - bej, cu cupa putin colorata in acelasi maro-inchis pe ici pe colo.


- o lingura din lemn de nuc, cupa alba, coada cam 80% maro inchis. Ce e deosebit la aceasta lingura este ca are coada la capat spre in jos si se muleaza perfect pe mana dreapta, la baza degetelor mare si aratator.


Am mai facut eu asa ... inca una din lemn de maces ... lingurita pentru cafea a iesit .. si am dat-o cadou deja......inca una tot pentru cafea ... din lemn de prun ... asta va ramane in familie ...:)


Les sculptures