luni, 29 decembrie 2014

3 obiecte nepostate la vremea lor

M-am agatat acum cateva saptamani de un ciot de salcam. L-am taiat de pe arborele cazut la pamant, poate din cauza vantului, probabil cu radacinile inca prinse in sol, dar cu un viitor destul de incert. 


A iesit aceasta lingurita, pe care cu siguranta nu o voi mai decora cu nimic. Asa ramane!









 e putin stramba ... a iesit asa din pricina lemnului. Am studiat putin strambaciunile care au iesit de-a lungul timpului si desi credeam ca ce e stramb spre dreapta e bun pentru stangaci si ce e stramb spre stanga e bun pentru deptaci, nu e chiar asa, ci tocmai invers. A fost o surpriza pentru mine :)

Deci cu aceasta se poate manca lejer un iaurt de exemplu, daca ai obiceiul sa mananci cu mana dreapta. Daca  ai obiceiul sa mananci cu mana stanga, se poate si asa, putin mai greu totusi ... Tind sa cred ca din cauza curburii, dar poate e doar pentru ca eu sunt dreptace si nu imi e la indemana sa fac mai nimic cu stanga :) ... 
... sau poti sa o asezi frumos pe un perete ... agatata de un cui sau de un lingurar - in poze se vede, are si o sfoara de canepa data cu ceara, tocmai pentru a fi agatata.


Daca tot a venit vorba de agatat ... asa arata o lingura agatata de fundita, cu ghirlande de stelute asezate in echilibru.
Aceeasi lingura ... si pe spate... 
 si pe fata...


si inca un obiect din lemn de cires ... 


la cutit ma refer ... intre timp i-am facut si o gaura sa pot trece o bucata de sfoara prin lama sa




Ei ... cam astea au fost noutatile, pe care nu am avut timp sa le postez mai devreme... si or mai fi si altele, de care oi fi uitat eu intre timp ... :)
Un an nou fericit va doresc!







Un comentariu:

Les sculptures